Usluga

Specijalne usluge

Pored širokog spektra estetsko – kozmetičkih usluga naš salon nudi:

tab image

Pojedinačni kapilari na licu najbrže i najuspešnije se uklanjaju radio-talasima. Posle intervencije na koži će vam ostati tanke krastice, debele baš koliko je bio debeo i uklonjeni kapilar. Najčešće su potrebna dva tretmana s razmakom od dva meseca.Ako su vaši kapilari uporni, onda ih je bolje tretirati laserom četiri puta na mesec dana.

Hemijski piling je medicinsko-estetska procedura pomoću koje poboljšavamo kvalitet i strukturu kože i potpuno je regenerišemo na prirodan način.

Pilinzi se mogu koristiti kao samostalni tretmani ili kao priprema kože za neke druge tretmane čime omogućavamo bolju penetraciju aktivnih supstanci u kožu.

U zavisnosti od dubine, pilinge smo podelili na: površne, srednje duboke i duboke.

Za svakog klijenta biramo određeni piling shodno njegovim potrebama i očekivanim efektima.

Najčešće indikacije za primenu hemijskih pilinga su: korekcija ožiljaka, finih bora, proširenih pora, strija, hiperpigmentacija lica, šaka i dekoltea, photoaging (starenje kože kao posledica izlaganju suncu).

Pilinzima vraćamo koži hidriranost i svežinu. Rezultat je podmlađena i baršunasta koža.

Idealan i originalan poklon za svaku priliku. Obradujte drage osobe vaučerom u vrednosti izabranog tretmana.

Kursevi se održavaju u našem salonu u trajanju od deset radnih dana.

Nudimo obuku za sledeća zanimanja:

-manikir i nadogradnja (modeliranje) noktiju;

-pedikir;

-šminker;

-kozmetičar.

Postoji teoretski i praktični deo obuke. Za bilo koju od navedenih usluga da se odlučite, dobićete sve neophodne instrukcije sa skriptom, u kojoj se opisuju metode rada, koje tehnike sve postoje, rad po tipu i potrebi (noktiju, kože, lica), kao i drugih korisnih saveta za bolji napredak.

Praktična obuka se obavlja našim materijalom u salonu uz stručni nadzor. Obuka je kvalitetnija, s obzirom na mogućnost gledanja inter-aktivnih odnosa zaposlenih sa našim klijentima i načine pružanja usluga u našem salonu. Nakon završetka kursa, dobijate sertifikat za uspešnu obuku u Medeji.