Usluga

Šminka

Šminka je sporazum između prirode i želje. Ona nas uvodi u čarobni svet boja i pokreta, stvara magiju koja budi lepršavo uzbuđenje. Od prvobitne istorijske primene vezane za verski ritual do danas kada taj ritual prerasta u umetnost zavodjenja jedno je sigurno-svaka žena se raduje njenoj upotrebi. Da bi ona dala očekivani maksimum prepustite se veštim rukama profesionalaca i zajedno sa njima utonite u svet boja, oblika i dobrog raspoloženja.

tab image

STA JE PERMANENTNI MAKEUP – TRAJNA SMINKA?

Trajna sminka je jedna od estetskih metoda namenjena korigovanju, menjanju, ulepšavanju i balansiranju na polutrajni način određenih nedostataka ili nepravilnosti na licu (usne, obrve, kapci…) ili telu (areole, ožiljci…) uz implantiranje (unošenje) pigmenta u dermis.

U zavisnosti od tipa kože, tehnike, oblasti na kojoj se radi i pigmenata koji se koriste, rezultat može trajati od idealno od 6 do 18 meseci a najviše do 5 godina. Preporučljivo je obaviti pregled 12 meseci nakon tretmana kako bi se proverilo stanje, odnosno izgled rada i odlučilo o eventualnim izmenama, dodacima ili novom radu.

 

Trajna sminka ne zahteva posebno održavanje osim normalnog, svakodnevnog održavanja i higijene.

SOFTAP-METODA NEZNOG TAMPONIRANJA!

Najjednostavniji i najnezniji put unosenja trajne boje u kozu. Struktura igle je dizajnirana da omoguci maximalnu udobnost i brz oporavak sa malo ili potpuno bez korektura. Najprirodniji izgled (sencenje, puder tehnika)

Mogu se modelirati dlacice na obrvama da se upotpune obrve tamo gde nedostaju prirodne dlacice, mogu se odraditi fine linije eyeliner-a ili naglasiti trepavice.
Moze se uraditi mrljavi eyeliner i gornja i donja linija oka u razlicitim debljinama.
Takodje se moze uraditi linija usana, sencenje usana, i druge kombinacije.

Tretman se izvodi bez masinice, sve je sterilno, i krajnje prijatno. Sve igle su napravljene od kvalitetnog hiruskog materijala i u potpunosti ispolirane za najneznije i najfinije nanosenje pigmenta. Kompletan materijal kojim se radi je za jednokratnu upotrebu.
Metoda se koristi na Mayo i Cleveland klinikama i u mnogim dermatoroskim klinikama i klinikama za plasticnu hirurgiju.

Trajno iscrtavanje obrva japanskom metodom podrazumeva ubacivanje pigmenta ostricom. To je jedinstvena metoda koja daje potpuno prirodan izgled, da je gotovo neprimetno da je u pitanju trajna šminka.

U kozmetičkom salonu Medeja pre trajnog iscrtavanja, predložićemo vam idealan oblik obrva, koji odgovara vasem obliku lica. To podrazumeva dve potpuno jednake obrve, po dužini , visini i debljini. Proces iscrtavanja se odvija u maksimalno sterilnim uslovima. Koriste se najkvalitetniji pigmenti.

SVILENE TREPAVICE LEPŠE OD PRAVIH!
Maskara Vam više neće biti potrebna uz nove, svilene trepavice koje se nadograđuju na Vaše prirodne novom metodom, za prirodan, a pravi holivudski izgled!

Novi metod produžavanja trepavica svilenim nitima daje Vam onaj fini, zavodljiv pogled i tajanstven izgled, i dozvoljava da sa svojim sjajnim svilenim trepavicama plivate, sunčate se, tuširate se... namigujete... bez straha da ćete ih izgubiti. Jedino što treba da uradite je da ih, s vremena na vreme dogradite. Baš kao i vlasi kose, i trepavice imaju svoj prirodni životni ciklus, pa kada otpadne jedna trepavica, na njenom mestu raste nova. Tako da svilene trepavice ne otpadaju sa prirodne, nego zajedno s njom, pa je zato potrebno nadograditi novu svilenu trepavicu na novu prirodnu. U proseku je potrebno jednom mesečno dopuniti ih.

Tretman je bezbolan i traje između sat i dva, zavisno od broja trepavica koje se nadograđuju.Važno je da znate i da na nadogradnju treba da dođete bez ikakve šminke, jer šminka otežava nanošenje vlakana, baš kao i bilo kakva krema koja se nanosi na očnu zonu i trepavice. Vaše prirodne trepavice neće biti ostećene.

Veštačke trepavice su izmišljene još davne 1916.godine od strane američkog filmskog producenta D.W.Griffith-a. Želeo je da istakne oči jedne glumice u snimanju nemog filma. Danas se proizvodnja trepavica razvila, sa inovativnim tehnologijama u nadogradnji. Postoji više vrsta veštačkih trepavica, od kojih izdvajamo sledeće:

Veštačke trepavice iz jednog dela

Većina žena želi guste i duge trepavice. Ukoliko niste zadovoljne izgledom svojih trepavica, a maskara ne daje dovoljno dobre rezultate, postoji mogućnost nadogradnje trepavica.

Trepavice iz jednog dela se lepe preko celog kapka i dobre su za Gala prijeme, jer daju pun efekat naglašenog i dubokog pogleda, pogotovo zato što je izbor veliki i kad su oblici i boje u pitanju. Postoje čak i za donje kapke. To je starija metoda nadogradnje trepavica, ali je neizostavna.

Okvir za Vaše oči su lepo oblikovane obrve. One u potpunosti mogu da poboljšaju izgled Vaših očiju i lica, ali je vrlo važno da se svojom bojom slažu i uz kosu. Samim tim, žene koje farbaju kosu treba da prilagode boju obrva kosi, boji očiju i tena; tako da budu jedna do dve nijanse tamnije. Pomoću odgovarajućeg oblika obrva koje određuju izraz lica, izgledajte mlađe jer one upravo izražavaju i Vaš karakter.

Ukoliko zelite lepo uvijene trepavice, minival trepavica je pravo resenje. Nakon toga zaboravite na uvijače i debeli sloj maskare!

Tretman traje 30 minuta, a efekt minivala traje par meseci. Metoda ne oštećuje trepavice niti kožu. Može se primeniti kod kratkih, retkih, dugih i neposlušnih trepavica.

Posebno patentiranim uvijačem se rasporedjuje svaka trepavica, sprečava kontakt gela sa kožom i očima i uvija od korena do vrhova.