Usluga

Q SWITCHED Nd Yag laser

Uklanjanjanje tetovaža, uklanjanje kapilara, depigmentacija…

tab image

Tretman za nežno uklanjanje veštačkog pigmenta, bez obzira na to da li se radi o klasičnoj tetovaži ili permanentnom make up-u. Ako Vam se oblik ili boja Vaših pigmentiranih usana ili obrva ne dopada, nudimo trajno rešenje. Osnova naše metode je integrisani koncept tretmana, koji se sastoji od kombinacije najmodernijeg aparata i specijalnih preparata. Pritom nije važno koliko je tetovaža stara, koje je veličine i o kom delu tela se radi; kao ni oblik, ni boja. Svaki tretman se individualno određuje s' obzirom na stanje kože, tkivo, pigmentaciju i mesto tretiranog dela tela.

Nijedan aparat nema mogućnost razbijanja veštačkih pigmenata u toj dubini epiderma, koji razlaže boju i uništava.

Pojava tamnih fleka - hiperpigmentacija na licu najčešće je posledica tzv. melazme, koja se uglavnom javlja na čelu, obrazima, bradi i gornjoj usni. Pored toga, na licu i drugim delovima tela, mogu se javiti i tzv. postinflamatorne hiperpigmentacije, gde je nakupljanje pigmenta posledica ranijeg kožnog oboljenja (npr. akne, ekcemi, lichen planus, itd.), a često je udruženo s kasnijim izlaganjem suncu. Takođe, neke supstancije, npr. parfemi i neke vrste voća i povrća, mogu u kombinaciji s izlaganjem suncu da dovedu do pojave fototoksične reakcije koja može da se manifestuje pojavom tamnih fleka na koži.

Q-switch laseri su najnovija generacija lasera, konstruisani za uklanjanje pigmenata koji se nalaze u trećem sloju kože. Ova vrsta lasera uklanja pigmente bez ikakvog oštećenja kože i predstavljaju izbornu terapiju staračkih pega, pega od Sunca i svih loklizovanih dubokih pigmentacija. U našem salonu, sprovode se tretmani aparatom najnovije generacije, koji upravo omogućava uklanjanje pigmetacija iz dubokih slojeva kože, bez oštećenja.