Usluga

Pedikir

Noge i stopala su najopterećeniji delovi našeg tela. Koža na stopalima stari brže od kože ostalih delova tela, jer je podvrgnuta brojnim spoljnim uticajima kao što su obuća, odeća, fizičko opterećenje itd. Kompletna nega stopala koju pružamo, učiniće Vaš korak lakšim i stopalo lepšim. Pedikirom se neguje koža stopala i ulepšava izgled noktiju. Tretman počinje kupkom stopala, čime koža omekšava i spremna je za čišćenje i odstranjivanje tvrde kože i lakše sečenje noktiju. Sledi hidratacija i masaža stopala, uređivanje i lakiranje noktiju, naravno prema Vašim željama. Nakon tretmana, Vaša stopala će izgledati odmorno i negovano.

tab image
Noge i stopala su najopterećeniji delovi našeg tela. Koža na stopalima stari brže od kože ostalih delova tela, jer je podvrgnuta brojnim spoljnim uticajima kao što su obuća, odeća, fizičko opterećenje itd. Kompletna nega stopala koju pružamo, učiniće Vaš korak lakšim i stopalo lepšim. Pedikirom se neguje koža stopala i ulepšava izgled noktiju. Tretman počinje kupkom stopala, čime koža omekšava i spremna je za čišćenje i odstranjivanje tvrde kože i lakše sečenje noktiju. Sledi hidratacija i masaža stopala, uređivanje i lakiranje noktiju, naravno prema Vašim željama. Nakon tretmana, Vaša stopala će izgledati odmorno i negovano. - Ojačanje (modeliranje) gelovima - Ojačanje (modeliranje) kamuflažnim gelovima - Ojačanje (modeliranje) antigljivičnim gelovima - Dugotrajni lakovi
Luksuzni pedikir koji uključuje dubinski piling za meku i glatku kožu, masku i balzam za negu i opuštajuću masažu nogu uz sređivanje i lakiranje noktiju. Spa pedikir je sistem profesionalnih proizvoda osmišljenih tako da unaprede klasičan pristup u pedikir tretmanima u poseban vid zadovoljstva.
Medicinski pedikir podrazumeva, ne samo estetsku obradu stopala već i dodatno uklanjanje problema kao što su: - urasli nokti, - žuljevi, - kurje oči, - saveti u lečenju gljivica i dr. Medicinski pedikir Stopala spadaju među najvažnije delova tela – ona nas vode dva do četiri puta oko sveta. Tretman uraslih noktiju Urasli nokti (Unguis incarnatus) su vrlo često, bolno stanje koje nastaje zbog urastanja nokatne ploče u bočni kožni nabor. Protetika noktiju Postoje mnogobrojni načini da oštetite nokatnu ploču bilo na rukama ili nogama (udarac, skijanje, trčanje). Dijabetesna stopala Mnogo se govori o dijabetesu kao bolesti, koja je u naglom porastu u svetu, ali se malo ili nedovoljno govori o nezi stopala kod dijabetičara. Kurje oko U medicini se na kurje oko gleda kao na hiperkeratozu s centralnim delom koji ulazi u dubinu i nastaje ka ohronični pritisak na kožu iznad kostiju. Ragade Ovaj problem nije moguće rešiti samostalno. Uz dobru anamnezu (istoriju bolesti, stručnu procenu stvarnog stanja) zajedno sa Vama naći ćemo rešenje. Zadebljanje nokatne ploče Hiperkeratoza Gljivice Bradavice
Kada je koža suva, ona puca I ne izgleda nimalo privlačno. Često se susrećemo sa problemom ispucalih peta, suvih zanoktica na rukama i na nogama. Da biste se rešili toga, možete iskoristiti uslugu parafinskog pakovanja ruku ili stopala. Poboljšava cirkulaciju, održava vlažnost i elastičnost kože. To je vrsta pilinga za stopala i ruke i potrebno je koliko i piling lica. Efekat je vidljiv nakon prvog puta.
Nova nehiruska metoda koja se koristi kod svih tipova uraslih noktiju kao i za sve deformitete nokatnih ploca. U nasem salonu radimo sa tri vrste proteza koje na nokatnu plocu deluju bezbolno, prave prostor noktu da normalno raste bez urastanja u okolno tkivo, ispravljaju deformitet nokta i sto je najbitnije, olaksavaju Vas hod. Proteze sa kojima radimo su: 1. 3TO proteze 2. PODOfix 3. COMBIped 3TO proteze se koriste za urasle nokte i ostale deformitete nokatne ploce. Lagano podize nokatnu plocu od okolnog tkiva, gde je nastalo urastanje nedozvoljavajuci ivicama da se usecaju tkivo. PODOfix se prilagodjava svim oblicima noktiju, postoji u razlicitim velicinama i ne postoji starosna granica za koriscenje. COMBIped ima zatezajuci efekat, i koristi se za podizanje ekstremno savijenih noktiju. Proteze su namenjene svima koji imaju problem sa urastanjem noktiju bez obzira na pol, starosnu dob, kao i dijabeticarima. Prednosti proteza: -jednostavna i nezna terapija -odlicno prijanjanje kopce zbog individualnog oblikovanja -nikakva ogranicenja pri svakodnevnom poslu i sportu -izvrsna alternativa operaciji Napomena: Proteze ne izazivaju alergijske reakcije, komforne su i bezbolne.