Usluga

Manikir

Negovane ruke…Uz negovane ruke idu I negovani nokti.Salon Medeja akcenat stavlja na negu prirodnih noktiju. Analizom nokatne ploče određuje se adekvatan tretman I produžena kućna nega. Najkvalitetnijim lakovima, svetskih brendova, nokti će izgledati savršeno uz dekoraciju po želji ili jednostavno klasičan manikir.

Manikir bi trebalo da rade iskusni ljudi obučavani za tu delatnost, kako ne biste povredili zanoktice ili ih inficirali zbog nepravilnog pristupa. Medeja nudi usluge manikira na profesionalnom nivou.

tab image

Negujte svoje ruke jer one govore mnogo o vama. Salon MEDEJA akcenat stavlja na negu prirodnih noktiju. Analizom nokatne ploče određuje se adekvatan tretman i produžena kućna nega.

Potrebe i želje klijenata utiču na izbor tehnike. Tip žene i izgled ruke određuju idealan oblik noktiju.

U našem salonu je zastupljena gel tehnika:
- Nadogradnja noktiju veštačkim tipsama
- Izlivanje noktiju gelovima (providno, french)
- Ojačanje (modeliranje) prirodnih noktiju gelovima
- Ojačanje (modeliranje) antigljivičnim gelovima
- Ojačanje (modeliranje) noktiju gelovima u boji
- Ojačanje (modeliranje) kamuflažnim gelovima

Spa manikir Vam pomaže da uživate u svakom trenutku tretmana kroz koji je moguće osetiti sav luksuz mirisa koji će Vas dugo pratiti. Ekskluzivan spa manikir osvežiće izgled Vaših ruku uz specijalno kreiran piling na bazi kristala soli iz morskih dubina, ulja badema, jojobe, koštica breskve i soje. Zatim sledi masaža i maska bogata vitaminima koja revitalizuje kožu ruku.

Ova vrsta laka dobijena je ukrštanjem laka za nokte i gela, a prednost je u kombinaciji smola i polimera, koji štite nokte. Nanose se tehnikom lakiranja na prirodne nokte, dok je postupak sušenja unapređen sušenjem u UV lampi.Ovaj jedinstveni lak-gel nudi širok asortiman boja. Postojan je 2-3 nedelje, nema listanja noktiju niti skidanja boje. Nakon 3 nedelje, možete da ga odstranite sa nokta otapanjem, za samo nekoliko minuta.

Elegantno, blesavo, „cool“ ili klasika... Budite u svom stilu ono što jeste. Postoji bezbroj alternativa da ukrasite svoje nokte, a Vi izaberite onu dekoraciju koja najbolje ide uz Vas, Vašu ličnost i Vaš način odevanja!

Ruke su najizloženije spoljašnjem uticaju svih faktora. Zato je neophodno obratiti pažnju na hidrataciju kože ruku, jer koža tog dela tela najbrže gubi vlažnost. Hidratantne kreme su solidne za kratkoročnu hranljivost kože ruku, ali nemaju efekat dubinske hidratacije. Parafinska pakovanja ruku I stopala su odlična za hidrataciju kože. Ruke će Vam biti glatke a koža svežija, što je naročito poželjno ako ističete ruke lepim noktima.

IBX je svetski poznat brend za ojačanje vaših noktiju. Jača tanke, ekstremno elastične nokte, podstiče rast i sprečava listanje.