News

BTL EXILIS ELITE

BTL – jedan od vodećih svetskih proizvođača medicinskih uređaja za kozmetologiju i estetsku medicinu. Svi BTL uređaji imaju ISO i FDA odobrenja. EXILIS ELIT Engleske kompanije BTL je najnoviji uređaj u svetu medicinske kozmetike. On je danas najbrži i najsnažniji uređaj za neinvazivne estetske tretmane za šta je više puta nagrađivan kao najbolji uređaj na svetu za neinvazivno tretiranje lica i tela.

Exilis Elite posedje 2 sonde kojima se tretira lice ili telo. Kod tretmana kože lica, talasi koje emituje podstiču remodeliranje, tj. stvaranje novog kolagena, neokolagenizaciju, tako da bore postaju pliće, a samo lice deluje odmornije i mlađe. U toku tretmana se može izgubiti podbradak i ukloniti fleke, a kod kože koja je sklona pucanju kapilara nema kontraindikacija.

U zoni lica tretira se: područje oko očiju, vrat, područje vilice, a najbolji efekti na telu dobijaju se tretiranjem abdomena, ruku, butina, struka, dekoltea, kolena i masnih naslaga na leđima. EXILIS je kombinacija monopolarne radiofrekvence .ultrazvuka i modula za hlaðenje. Poseduje energiju FLOW CONTROL (EFC tm) koji omogućava maksimalan učinak na tkivo, ali i pacijentovu sigurnost.

EXILIS je namenjen za tretiranje opuštene kože lica, kao i za skidanje lokalne masne naslage. Radi se 4-6 tretmana, 1x nedeljno. Mogu ga raditi svi od 20-70+ godina. U toku tretmana potrebna je povećana količina vode. Preporčljivo je da se hidrirate na svaka 2-3h i da se pridržavate posebnog režima ishrane. Tretman je bezbolan i tokom tretmana sondom se prelazi po području koje želimo. Oseća se trenutna toplota, ali EXILIS je jedini uređaj koji može raditi na ciljanoj dubini od 0,5- 2cm.

Posle tretmana je moguće crvenilo koje prolazi za par sati. Održivost rezultata zavisi od navika i životnog stila pacijenata.

Rezultati postignuti Exilisom su dugotrajni, a održivost rezultata zavisi od prehrambenih navika i opšteg životnog stila samog pacijenta (savet naših kozmetičara je da čuvate vašu kožu tako što ćete se hraniti zdravo pre svega). Tretmani su bezbolni, a osećaj topline koji se stvara na koži je prijatan, jer režim za hlađenje osigurava izostanak bilo kakvog naugodnog osećaja i čini ga sigurnim za sve tipove kože.

Back to the news

Medeja slogan
Medeja slogan