News

AKUSTICNI TALASI

Najpopularniji anticelulit tretman za izuzetno efikasne rezultate u smanjenju celulita I zatezanja kože.

 

Terapija shockwave akustičnim talasima koristi kinetičku energiju, koja se posebnom tehnologijom pretvara u akustični talas velikog pritiska za tretiranje dva najveća uzroka za pojavu celulita kod žena: fibrozu vezivnog tkiva oko koje se gomilaju masne naslage i protruziju masnoće u donje slojeve dermisa.

Shockwave proizvodi talas koji prodire duboko kroz kožu i doseže do fibroznih tvorevina nastalih oko vezivnog tkiva, koja su ujedno i najveći razlog stvaranja celulita. Akustični shockwave talas podstiče proizvodnju kolagena, a time dolazi do opuštanja i razbijana stvrdnutih vlakana što vraća glatkoću koži i daje joj zategnuiji izgled, a ujedno se oslobađaju začepljene masti, voda i toksini. Ovaj proces stimuliše nerve i povećava protok krvi u tretiranim oblastima, što proizvodi sveže i deblje lance kolagena koji kožu čine dodatno zategnutijom i glatkom.

Akustični talasi ujedno ojačavaju kožu, koja tako ojačana, ne dozvoljava celulitu da prodre u nju i stvori onaj dobro poznati efekat narandžine kore. Svojom sposobnošću da utiče na dva glavna uzroka nastanka celulita Shockwave terapija akustičnim talasima je jedinstvena i posebno učinkovita metoda u borbi protiv celulita. Sam tretman je brz, efikasan, neinvazivan i bezbolan.

Efekti terapije akusticnim talasima:

-podstice proizvodnju novih elasticnih vlakana kolagena sto vraca kozi glatkocu i daje joj zategnutiji izgled

-cirkulacija krvi i produkcija kolagena je stimulisana

-potkozno masno tkivno se znatno redukuje

-teksura i elasticnost koze je znatno poboljsana

-koza je ojacana novim kolagenim vlaknima i samim tim ne dozvoljava masnim celijama da prodru u nju i stvore dobro poznati efekat narandzine kore

Back to the news

Medeja slogan
Medeja slogan