Skip to main content

Novo!!! Frakcioni microneedle RF

NOVOSTI

01. October 2015. 20:14

Novo!!! Frakcioni microneedle RF

Najnapredniji tretman frakcionim radiotalasima u kozmetologiji!

Kada povredite kožu, ona reaguje samoodbranom, procesom zaceljivanja, koji podrazumeva stvaranje novog kolagena. a kolagen je upravo to sto nam treba za podmladjivanje,regeneraciju i remodeliranje koze. Kako niko od nas nije sklon samopovredivanju,strucnjaci iz oblasti tehnologije u kozmetici su patentirali aparat sa frakcionisanim radio talasima(kombinacija dermarolera,drmapena i radio talasa), koji pomaže koži da sama proizvodi kolagen, ne izazivajuci nikakvu štetu.

O tome kako radi ovaj aparat i šta to znaci frakciono, pokusacemo ukratko da vam objasnimo.

Zamislite malu površinu kože od tek jednog kvadratnog centimetra i na njoj puno sitnih tackica(mikroranica), skoro nevidljivih na površini. One su stvorene aplikatorom rf fraxel aparata, koji ima, u zavisnosti od regije koze koja se tretira, 25, 49 ili 81 mikroiglica, koje odašilju u kožu radiofrekventnu struju. Struja u dubljim slojevima kože stvara mikropovrede koje koža zaceljuje stvarajuci novo tkivo. Ovaj proces je nevidljiv spolja. Ono što se na površini kože u prvi mah vidi, to je tackasto crvenilo, koje posle par dana izbledi, dok se formiraju minijaturne krastice, jedva vidljive golim okom. Kada ih prekrijete tecnim puderom, one se ne primecuju, a potpuno nestanu posle tri do deset dana. Koža posle toga ostaje cista, svetla i ravnija. Prava stvar se dešava, medutim, tek nakon cetiri nedelje kada se završi onaj nevidljivi proces unutar kože, odnosno kada se oko ranica formira novi kolagen, koji "pumpa" kožu iznutra, a spolja izravnava fine bore i daje jedriji, zdraviji i mladji izgled celog lica.

Tretman traje oko dvadeset minuta i dosadasnja iskustva potvrdjuju rezultate ove tehnologije u tretmanima za podmladjivanje, ublazavanje i uklanjanje bora,opustene koze,suzavanje pora,aktivnih akni i oziljaka od akni,oziljaka, strija,ostecenja koze izazvane suncem,,ujednacavanje boje strukture koze i volumenizacija koze. Preporucuje se da se urade tri do pet tretmana u razmaku od mesec dan za potpun efekat.

RF FRAXEL(TERMAL)

Pored tretmana sa mikroiglicama aparat ima i aplikator za termalni RF tretman.On je usmeren na smanjenje finih linija i bora i predvidjen je za klijente koji zele lifting lica i uopste koze bez invazivnih procedura..Tretman se predlaze kao alternativa za invazivne kozmeticke procedure lica i za one koji zele brz oporavak koze .Termalni RF tretman ne zahteva zastoj u obavljanju svakodnevnih aktivnosti klijenta.

Vrati se na vesti
20. Jul 2017. 15:13

 

IBX je svetski poznat brend za ojačanje vaših noktiju. Jača tanke, ekstremno elastične nokte, podstiče rast i…

20. Jul 2017. 14:31

 

MASAŽA OKLAGIJAMA

- Masaža oblikovanja tela i protiv celulita-

Maderoterapija je tehnika…